SPORTS, LIFESTYLE & PROTECTION

NZero Wax

NZero Wax biedt 100% milieuvriendelijke wax voor ski en snowboard. Volledig parafine vrij, dus ook tijdens het waxen niet schadelijk voor de gezondheid.
NZero Wax

Xion Protective Gear

Xion Protective Gear biedt hoogwaardige protectiekleding voor o.a. bike, ski en snowboard. Het merk komt oorspronkelijk uit de filmwereld, waar Xion nog steeds actief is. Naast sports en stunts ontwikkelen zij ook protectie voor defensie eenheden over de hele wereld.
Xion Protective Gear

Spy+

SPY+ is geboren in 1994 in San Diego en is een mix van de culturen en elementen die de Californische jeugd definiëren. Een bron van inspiratie, zelfexpressie en non-conformiteit vormen de drijvende kracht achter alles waar SPY+ voor staat. Het kruispictogram staat symbool voor de kruising van ideeën die een positieve vibe teweeg brengen.
Spy+

Chrome Industries

Een van de uitspraken van Chrome is “LIVE THE CITY”. Van origine een hardcore tassenmerk ontworpen door en voor fietskoeriers. Inmiddels uitgegroeid naar een Urban lifestyle brand die haar producten altijd met hoogwaardige en slijtvaste materialen maakt zodat ze tegen een stootje kunnen.
Chrome Industries
© copyright 2021 SportSnow